19 Kasım 2017 Pazar

Nereden saat almalıyım...

Malumunuz dolar kuru yüksek...
Bu nedenle ülkemizde saat fiyatlarının yüksek olduğunu görüyoruz. Bilhassa Fossil, Armani gibi moda markalarına ait saatler 500 TL'den başlıyor. Bu saatlere bu kadar para verileceğine gerçek saat markalarının uygun fiyatli modellerinin alınması taraftariyim.
Bu noktada, önceki postlarda bahsettiğim Invicta, Casio be Timex bina en güzel örnek.
Moda saatlerde daha düşük fiyatlara bu saatlere ulaşabilirsiniz. Dikkat edelim, bu markalar saat üretmekte uzmanlaşmış olup, öyle moda saatler gibi kıyafet üretimleri yoktur..Yine indirimleri takip edip Seiko ve Orient gibi uzakdoğu devletine ait saat modellerine de ulaşmak mümkün.

Peki uygun fiyatlı saatleri nereden bulacağız?
Yine Amazon.com bizim en büyük kurtarıcımız. Her ne kadar vergi ve kargo ücreti saat fiyatına eklense de indirimi yakaladığımız saatleri ulkemizden avantajlı bir fiyata alabilirsiniz. Bu konuda tek dezavantaj her ürünün Türkiye'ye satışının olmaması.
Yine de satışı olan saat sayısı az değil...Amazon'da "Shipping to Turkey" olarak atmamız yeterli...
Diğer bir site ise Ebay...eğer Paypal hesabınız varsa, bu site de incelemeye değer. Teknik almamız gereken indirim aramak ve kargo ücreti düşük ürünlere yönelmek....Eğer Paypal varsa açık artırmaları da takip edebilir ve uygun fiyata antika saat de edinebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder